Introductie

Annelie Besuijen
In 2006 heb ik tijdens mijn studie aan de sportacademie het NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage) diploma behaald. Na deze studie heb ik diverse cursussen en bijscholingen bij de NGS gevolgd, zoals tapen, bandageren en masseren zonder handen. Deze cursussen zijn een goede aanvulling om op de hoogte te blijven van de huidige trends en ontwikkelingen.

Naast masseren ben ik werkzaam als bijlesdocente en zweminstructrice. Mijn drijfveer is om mensen te helpen en het plezier in bewegen te ervaren. 
Ik vind het belangrijk om bewegen als middel in te zetten om o.a. de sociale en cognitieve vaardigheden te verbeteren. Hierbij staat plezier bovenaan. Kortom: het helpen van kinderen en mensen op een sportieve en ontspannen manier waarbij iedereen plezier beleeft, blijft mijn beweegreden om met sport en ontspanning bezig te zijn en te blijven.
Introductie

Werkwijze
Ook mijn passie voor massage is begonnen met het helpen van mensen. Ik heb gezien dat een massage meer impact kan hebben, dan ik in eerste instantie dacht. Een massage heeft een enorm effect op de spierconditie en kan tevens een positieve reactie hebben op de gemoedstoestand. Daarnaast probeer ik persoonlijk en uitdagend te werk te gaan, door te streven naar de gestelde doelen van de cliënt. Daarmee heb ik al meerdere cliënten kunnen helpen om hun gestelde doelen te bereiken.

Een paar voorbeelden hiervan zijn:
Doordat ik een cliënt na elke training heb behandeld, heeft hij met een goede conditie aan de halve marathon kunnen deelnemen. Daarnaast heb ik iemand die vanwege een blessure dagelijkse bezigheden niet meer kon uitvoeren, (denk aan koken, achter de laptop werken, strijken) geholpen door middel van ontspanningsmassages. Na deze massages kon zij steeds meer werkzaamheden zonder pijn oppakken. 

Kortom, niet alleen sport gerelateerde klachten hebben baat bij een sport- of ontspanningsmassage. De massage kan verlichting geven aan klachten die voortkomen uit stress, (werk)houding, hoofdpijn, spanning e.d. die de dagelijkse werkzaamheden belemmeren, en kunnen zelfs verholpen worden.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@besuijensportmassage.nl

× Maak een afspraak